Dosya Görüntüleyicileri

Dosya görüntüleyicileri için adli bilişim yazılımlarına erişebilirsiniz.

BKF Viewer

BKF Viewer, BKF dosyasını açmak ve görüntülemek için bir araçtır. Son derece bozuk ve hasarlı Windows yedekleme dosyasındaki verileri sorunsuz bir şekilde görüntüleme yeteneğine sahiptir.

E01 Viewer

E01 Viewer, birden fazla .e01 dosyasını açıp görüntülemenizi sağlar. Birden fazla E01 dosyası ekleyebilir ve içeriğini ön izleyebilirsiniz. E01 dosyasını eklemek için önce taramanız gerekir. E01 dosyası tarandıktan sonra, dosyadaki tüm öğeler yüklenir. E01 Dosya Görüntüleyici, birden fazla E01 dosyasına sahip klasörleri ve E01, E02, E03 vb. Gibi bölümleri eklemenizi sağlar. Yazılım bu klasörde bulunan tüm E01 dosyalarını aynı anda yükleyecektir. Ayrıca, taranan dosyanın durumunu da görüntüleyebilirsiniz. Tarama bittiğinde, tüm E01 dosyalarını aynı anda görüntüleyebilirsiniz.

Microsoft Visio 2010 Viewer

Microsoft Visio 2010 Viewer, herkesin Microsoft Internet Explorer, Web tarayıcılarında Visio çizimlerini ve diyagramlarını görüntülemesine olanak tanır.

VLC

VLC, ücretsiz ve açık kaynaklı, platformlar arası bir medya oynatıcı ve çerçevesidir. Hemen hemen tüm medya dosyalarını ve çeşitli DVD, Ses CD’si, VCD medya ile akış protokollerini çalabilir.

    wpChatIcon