Ücretsiz Kaynaklar

Ücretsiz Kaynaklar

Bu sayfada; size yardımcı olabilecek ve işinizde kullanılabilen yazılımlara erişebilir ve bunları indirebilirsiniz.

Winrar ile ilgili görsel sonucu

Araçlar: Winrar

WinRAR güçlü bir arşiv yöneticisidir. 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z arşivlerinden dosyaları ayıklayarak RAR ve ZIP dosyaları için tam destek sağlar. Dosya WinRAR’ın deneme sürümüdür. Herkes bu programı 40 günlük deneme süresi içinde kullanabilir. Bu 40 günlük test döneminden sonra WinRAR size mesajlar ve reklamlar gösterebilir. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

İlgili resim

Araçlar: Adobe Acrobat Reader

PDF dosyalarını görüntülemek, not eklemek ve yazdırmak için kullanılan ücretsiz bir yazılımdır. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

TeamViewer ile ilgili görsel sonucu

TeamViewer

TeamViewer ile internet üzerinden iki bilgisayar arasında bir bağlantı oluşturabilir ve onları yönetebilirsiniz. TeamViewer’ı kullanmak için, yazılımın yüklenmesi ile diğer bilgisayara ve masaüstüne kolayca bağlanabilirsiniz. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

İlgili resim

Fotoğraf Düzenleme: GIMP

GIMP, dijital manipülasyon ve fotoğrafınızı sanatsal bir fotoğrafa dönüştürüyor. Ayrıca güncel ve sürekli eklenen özellikler içerir. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

HWiNF064 logo ile ilgili görsel sonucu

Sistem Bilgisi: HWiNF064

Bilgisayarınızla ilgili herhangi bir sorununuz varsa kullanışlıdır. HWiNF064, küçük PC işlemlerinden sistem bileşenlerine kısa bir genel bakışa kadar size her şeyi sağlayabilecek bir tanı aracıdır. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

İlgili resim

E-Kitap Dönüştürücü: Calibre

Calibre ücretsiz ve açık kaynaklı bir e-kitap kütüphane yönetim uygulamasıdır. Kütüphane Yönetimi, E-kitap dönüştürme, E-kitap okuyucu cihazlarla senkronize etme, Web’den haber indirme ve e-kitap formuna dönüştürme, Kitap koleksiyonunuza çevrimiçi erişim için kapsamlı e-kitap görüntüleyici İçerik sunucusu. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

İlgili resim

3D Modelleme: freeCAD

freeCAD, gelişmiş Hareket Simülasyonu özelliklerine sahip temel bir 3D CAD’dir. Daha gelişmiş paketleri kullanmadan önce 3D CAD ve Hareket Simülasyonunu ücretsiz öğrenmek isteyen herkes için uygundur. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Wondershare UniConverter logo ile ilgili görsel sonucu

Düzenlemeyi Dönüştür: Wondershare UniConverter

Video / ses / görüntü dosyalarını 1000’den fazla formata dönüştürün. Çevrimiçi videoyu tek tıkla indirin. DVD / Blu-ray dosyalarını kolayca yazın, kopyalayın, oluşturun ve düzenleyin. Dosyaları 30 kat daha hızlı dönüştürün. 9 bonus video aracıyla tek noktadan video çözümüdür. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Free Download Manager logo ile ilgili görsel sonucu

Araçlar: Free Download Manager

Windows ve macOS için güçlü bir modern indirme hızlandırıcısı ve düzenleyicisidir. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

İlgili resim

3D Modelleme: Blender

Blender 64-bit, ücretsiz ve açık kaynaklı bir 3D animasyon paketi yazılımıdır. Modelleme, birleştirme ve hareket izleme, animasyon, oluşturma, hatta video düzenleme ve oyun oluşturma işlemlerinin tamamını destekler. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

İlgili resim

Video Oynatıcı: VLC Media Player

VLC, 2001’den beri ücretsiz medya oynatabiliyor. VLC Media oynatıcı neredeyse her video özelliğini destekliyor. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

İlgili resim

Araçlar: SHAREit

SHAREit, dosyalarınızı ve verilerinizi farklı kişilerle hızlı ve güvenilir bir şekilde paylaşabileceğiniz ücretsiz bir programdır. Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlar için tasarlanmıştır. Mobil sürümleri de bulunmaktadır. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

İlgili resim

Araçlar: OpenOffice

OpenOffice.org, dünya çapında yüz binlerce kuruluş ve milyonlarca kişi tarafından kullanılan açık kaynaklı, gelişmiş bir ofis yazılımıdır. Kullanıcı arayüzü diğer ofis yazılımlarına çok benzer. OpenOffice.org tamamen ücretsizdir ve serbestçe dağıtılabilir. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

PC Remote (Beta) Icon

PC Remote Server

PC Remote Server, bilgisayarımızı mobil aygıtlar üzerinden kullanmanızı sağlayan ücretsiz bir uzak masaüstü sunucu oluşturma programıdır. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

İlgili resim

Araçlar: PDF Annotator

PDF Annotator pdf dosyaları için kolay bir yardımcı programdır. Metin düzeltme, yorum yapma ve metin renklendirme gibi birçok şeyi yapmamızı sağlayan gelişmiş bir yazılımdır. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

K-Lite Codec Pack logo ile ilgili görsel sonucu

Video Oynatıcı: K-Lite Codec Pack

K-Lite Codec Pack, videolar için gereken bir codec bileşenleri ve ilgili araçlar paketidir. Bu pakette, tüm videolar için gereken kodekleri bulabilir ve yükleyebilirsiniz. K-Lite Codec Pack Full birçok codec bileşeni içerir. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

flowTurk  logo ile ilgili görsel sonucu

flowTurk Görsel Programlama Simülatörü

Bu program ile bilgisayar ortamında akış diyagramlarını görsel olarak tasarlayabilirsiniz. Bu akış diyagramlarını çalıştırabilirsiniz. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Fatih Kalem logo ile ilgili görsel sonucu

Fatih Kalem

Ekranda çizim yapmamızı ve belgeler hakkında notlar almamızı sağlar. Fatih Kalem, kütüphanesinde haritalar ve şekillerle zengin bir çalışma alanı sunar. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

İlgili resim

Araçlar: Faronics Deep Freeze Standard

Bu program, bilgisayardaki dosya ve programları değiştirmeye ve silmeye karşı korumalı kullanım sağlar. Bu programı geçici olarak iptal etmek için programı devre dışı bırakmamız gerekir. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

CCleaner ile ilgili görsel sonucu

Uygulama Temizleme: CCleaner

CCleaner bir sistem düzenleme ve güvenlik aracıdır. Sisteminizdeki kullanılmayan dosyaları silebilir. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

İlgili resim

Video Düzenleme: Camtasia Studio

Bilgisayar ekranında yaptıklarımızı farklı niteliklerde video olarak kaydedebilen bir yazılımdır. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

images

Ses Editörü: Audacity

Audacity yazılımı kullanımı kolay bir ses editörü ve kayıt yazılımıdır. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

    wpChatIcon